woensdag 14 augustus 2013

Ladurée

Bij macarons denk ik altijd gelijk aan Ladurée. De prachtige elegante winkel die vol staat met de heerlijke Macarons. En dat ook nog eens in de lekkerste smaken zoals Framboos en Chocola maar ook speciale smaken zoals roosjes, gezouten karamel en Chocolade kokos. En daar moet je dan uit kiezen...



Ik had vandaag ook het geluk de Ladurée tegen te komen tijdens een dagje shoppen in Cannes, en dat is natuurlijk wel een berichtje waar op Cookielicious! Want ondanks dat we zelf ongelofelijk van bakken houden vinden we het ook wel eens lekker om iets zoets te kopen. En in Frankrijk zijn genoeg lekkere bakkertjes maar voor de macarons moet je echt bij Ladurée zijn. Een bezoekje aan de winkel alleen al is al een groot plezier! De winkel staat vol met lekkernij zoals nougat maar ook snoepjes, en natuurlijk de prachtig uitgestalde macarons! 

Je kan een mooi doosje uitzoeken en je smaken zelf uitkiezen! Dat deed ik ook een doosje voor zes macarons, dat nu (nog) gevuld is met zes heerlijke macarons in allemaal verschillende smaken. Oké, je betaald een paar stuivers voor Ladurée, maar dan loop je ook gelukkig de winkel uit met een heel mooi schattig groen tasje en daarin een nog mooier doosje. En als je de macarons eet... Dan is het helemaal fijn!



Iedereen die binnenkort naar Frankrijk gaat zou ik aanraden om er even naar binnen te lopen! Niet alleen voor de heerlijke macarons maar ook om even te genieten van de elegantie van de winkel zelf. Op http://www.laduree.com/  kun je kijken of er een verkooppunt bij je in de buurt zit. En ook buiten Frankrijk zitten er een aantal. In Londen bijvoorbeeld.

Veel shop plezier!

Door:Kirsten van der Holt 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten