woensdag 15 mei 2013

top 10 bakmixen (deel 2)

Gister heb je al de eerste helft van de top-10 bakmixen gezien, en vandaag gaan we weer verder! Want er staan nog vijf mixen op jou te wachten. 

5. AH Mix voor kwarktaart naturel
We hebben al eerder laten zien hoe je je kwarktaart helemaal zelf kunt maken, maar misschien was dit voor jou wel veel te veel werk. Daarom laten we je nu ook de simpele versie zien van zelfgemaakte kwarktaart met een beetje hulp van Albert Heijn! Er hoeven slechts een paar ingrediënten toegevoegd te worden, even mixen en dan in de koelkast. De kwarktaart is er ook nog in aardbeiensmaak. Maar met de naturel kan je je helemaal uitleven. leg er bijvoorbeeld wat mandarijntjes of rood fruit op.


4. Dr. Oetker Mix voor brownies
Brownies zijn hemeltjes op je tong, vooral als je ze zelf maakt. En toevallig hebben wij nou een gemakkelijke mix gevonden die ook nog eens een geweldige smaak als resultaat heeft! Vooral voor de Chocolade-freaks is dit een traktatie waar je je vingers bij aflikt. Een echte aanrader!


3. Dr. Oetker Basismix voor cupcakes naturel
Cupcakes, persoonlijk vindt ik het een van de leukste dingen om te maken! Je kan ze versieren met een simpel glazuurlaagje tot aan marsepeinen figuurtjes. Wil je er een echt kunstwerkje van maken? Dr. oetker heeft dan een geweldig assortiment voor jou. probeer eens de botercrème, marsepein en de zachte parels. En het belangrijkste is... Leef je uit en laat je fantasie zijn gang gaan!
2. AH Mix voor appeltaart
Niks ruikt lekkerder dan een vers gebakken appeltaart!Daarom kan appeltaart ook niet missen in onze top-10! Het duurt misschien even voor je klaar bent met alles, want de appeltjes schillen kan even duren. Maar denk eens aan de warme appeltaart met slagroom en kaneel. Heerlijk toch? Dat is die tijd zeker waard!
1. Dr. Oetker Wolken vanille choco
Eindelijk zijn we er dan, de nummer één in de Cookielicious bakmixen top-10 is de wolken mix vanille choco. Waarom? Simpelweg omdat het een heerlijk taartje is. Je gooit door de mix slagroom, en daardoor krijg je een heerlijk luchtig taartje! Wij hebben de mix al verschillende keren gemaakt en je blijft er keer op keer van genieten. De wolken mix is er ook in chocolade en citroen smaak.Dus wil je een makkelijk te maken, heerlijk taartje maken die net iets anders is dan de normale cake die je normaal voorgeschoteld maken? Kies dan de smaak uit die jou het lekkerst lijkt en bakken maar! Eet smakelijk!



Dit was de top-10 alweer. Wij hope dat je er wat aan hebt gehad, laat even weten of je wat hebt uitgeprobeerd en wat je van de top-10 vond.


Door: Kirsten van der Holt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten