benodigheden cakebodem:
- 180 gr verkruimelde biscuits
- 20 gr boter
- 90 gr gesmolten boter
benodigdheden romige kaas:
- 160 gr suiker
- 360 ml crème fraîche
- 540 gr romige kaas
- 1/2 theelepel zout
- 40 gr bloem
- 5 eieren
- 1/2 theelepel vanille
recept:
- verwarm de oven voor op 175 graden
- meng de suiker, boter & verkruimelde biscuits met elkaar
- doe dit in de bakvorm & doe in de oven voor 15 minuutjes
- meng ondertussen alle benodigdheden voor de romige kaas met elkaar
- giet de kaas over de cake
- bak het geheel 10 minuten op een temperatuur van 225 graden
- zet de oven na 10 minuten op 120 graden en laat het geheel 1 uur en 15 minuten bakken
- zet het geheel hierna in de koelkast en laat het afkoelen
Eetsmakelijk!
door: Moana Mellaard
Geen opmerkingen:
Een reactie posten