Benodigdheden:
- 300 gr bloem
- 175 gr suiker
- 6 elstar appels
- 2 eieren
- 200 gr boter
- snufje zout
- 2 theelepeltjes kaneel
- 2 eetlepels paneermeel
Bereiding:
- meng de suiker met de boter, bloem & 1 ei. Kneed dit tot een mooie deeglaag
- bekleed de bakvorm met het deeg
- strooi het paneermeel over het deeg in de bakvorm
- snijd de appels in kleine stukjes
- meng de in stukjesgesneden appels met suiker en kaneel voor de smaak
- verspreid dit mengsel in de bakvorm op het deeg
- snijd het overgebleven deeg in gelijke repen
- leg de repen kruiselings over de taart
- nu kan de taart een uurtje de oven in op 180 graden
- laat de taart heel even afkoelen & smullen maar!
Eetsmakelijk!
Door: Moana Mellaard
Geen opmerkingen:
Een reactie posten