De benodigdheden:
- Een pak (mais) cornflakes
- Een pot witte/melk chocolade (hiervoor kun je ook reepjes chocolade gebruiken)
- Cakevormpjes
- Twee borden
- Een kleine pan
- Een paar lepels
- Een dienblad
1. Doe wat water in de kleine pan en zet de pan op het vuur.
2. Neem chocolade naar keuze en doe een paar lepels chocolade op een bord.
3. Zet het bord op de kleine pan. Laat het wat smelten.
4. Gooi cornflakes op het bord, het mag niet helemaal vol zijn.
5. Roer ongeveer 10 minuten lang het bord met de cornflakes en chocolade.
6. Doe de cornflakes met chocolade in de cakevormpjes. ( hoeveelheid naar keuze)
7. Zet het dienblad met de vormpjes ongeveer een half uur in de koelkast.
Terwijl de koekjes in de koelkast zijn kun je even uitvechten wie de borden mag schoonlikken.
Zo, nu kun je lekker genieten van je koekje. Een combinatie van cornflakes en heerlijke chocolade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten