dinsdag 23 april 2013

cake fans achter de tv

Er zijn honderden programma's op de televisie te vinden. En tientallen daarvan gaan over koken en bakken. Wij houden natuurlijk vooral van de zoetje cakejes, taartjes en macarons. Ik heb daarom voor jullie de drie leukste programma's voor jou op een rijtje gezet.

Het eerste programma dat ik wil uitlichten is Baking made easy. Zelf mini tiramisu cakejes of een blauwe bessenlimoen tompous maken. klinkt goed, toch?  Chef-kok, bakker en pâttisière Lorrain Pascal legt stap voor stap uit hoe jij zelf de lekkerste gerechtjes en taartjes kan maken. Haar stappen zijn voor iedereen makkelijk te volgen. En haar recepten zijn origineel en ze laten je het water in de mond lopen! Baking made easy wordt uitgezonden op RTL 4. En wat ook wel leuk is om te weten, is dat er ook een boek is van Baking made easy.



DC cupcakes. De zussen Katherine en Sophie hebben hun eigen cupcake store: Georgetown cupcake. terwijl ze de winkels runnen krijgen ze ook altijd nog opdrachten tussendoor. Een bad eend, hond en zelfs een trouwjurk die echt gedragen kan worden (allemaal van cupcakes natuurlijk)! Niks is te gek voor de zussen van DC cupcakes, die af en toe worden bijgesprongen door hun moeder. De resultaten zijn geweldig, en je kijkt je ogen uit als je ziet hoeveel soorten cupcakes er worden gemaakt. DC cupcakes is echt een heerlijk programma om naar te kijken. Je kunt het zien op TLC.




Een ander heerlijk programma om naar te kijken is Cake Boss. Je neemt een kijkje in de hectische keuken van Carlo's Backery, waar elke week weer hard gewerkt aan een aantal fascinerende taarten. Laatst had 'Buddy' de baas, samen met zijn team een taart in de vorm het Yankee stadion gemaakt! Het was geweldig om te zien. Wil jij ook Cake Boss gaan kijken? Het wordt net als DC cupcakes op TLC uitgezonden.

Dit waren ze alweer. Wil jij weten wanneer welk programma precies op televisie is? Kijk dan even op : http://www.tvgids.nl/
Veel kijk plezier! 

Door: Kirsten van der Holt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten